kära blogg.


har vart ute i brunnsvik där min pappa bor , hela dagen . Dock var jag inte hemma hos pappa , men vi var nere vid sjön , jag och mamma .Min moster och mina kusiner var också med , det var riktigt mysigt .. svea simmade som en tok så jag fick hoppa i och visa vart hon skulle kliva upp ..

Nu är jag hemma och väntar på att thias ska komma hem , han är på Teorikursen för övningskörningen , dock inte med Peter denna gång utan med sin farbror Örjan . Det är jobbigt för thias att vara där , han ringde mig och grät .. det gör så ont i mig att veta att han är ledsen dygnet runt även om han inte visar det helatiden .
När han kommer hem så ska vi gå och köpa någon god mat , kanske en pizza eller en kebab eller vad som helst .. ingen känner för att stå och laga mat nu , inte heller kan man ju leva utan mat i magen .

Jag har förresten övningskört sammanlagt 10 mil sedan igår eftermiddag , bra va ?
Jag körde från andersberg till köpis , där parkerade jag för att vi skulle in på Coop och köpa matsäck , sedan körde jag vidare till badplatsen i brunnsvik , därefter körde jag till haga när vi hade badat klart  ( mina kusiner bor där ) , sen körde jag även tillbaka hit till andersberg . Rätt okej för att inte ha kört förr . Ingenting känns heller svårt , jag har så himla lätt för att lära mig , det känner jag mig trygg med !

Puss




Här kommer förresten lite bilder från Midsommarfirandet;


Kommentarer
Postat av: Sandra

På södra Kungsgatan, i höghuset bakom Solo ingången vid olles :)

2009-06-25 @ 08:33:08
URL: http://garga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0