kära blogg.

har vart lite dålig på att uppdatera dom senaste dagarna , jag vet ...
har bara inte orkat nu efter allt =/

sitter hemma hos fam.Gyllenskepp i valbo nu , monica och malin åkte till uppsala för att hälsa på thias pappa peter , medans jag och thias stannade hemma med moa som inte orkade vara på sjukhuset idag . Istället har vi solat på gården och även tagit fram en liten balja där vi har kunnat doppa ner armar och ben när det blivit för varmt ..
Vi har även tagit en cykeltur till statoil efter att moa fått pengar av sin farmor för att kunna köpa någnting hon ville ha . Hon valde att köpa Chips och lite godis för sina pengar . Söta moa !

Just nu håller vi på med maten , det blir potatis med fiskpinnar , enkelt och gott !
Moa sitter och spelar ett spel på datorn och jag passade då på att sätta mig vid stationära för att kika igenom lite bloggar .. dock är det bara ett fåtal bloggar som jag följer som har blivit uppdaterade idag , kanske beror på vädret ? har alla verkligen finväder idag ?

Ikväll ska jag nog försöka övningsköra lite mera , måste endå till en bankomat för att se hur mycket jag fått i lön .. dock kommer all min lön gå åt nu i veckan eftersom jag har  telefonräkning och hår att betala , det känns hårt men endå känns inte pengar som det viktigaste just nu , finns så mycket annat att tänka på !

Peter har fortfarande lite feber och monica ringde nyss för att berätta att han var rätt trött eftersom han inte sovit någonting inatt då dom har tömt hans lungor på skit.
Hoppas han mår bättre snart , tänker så himla mycket på peter hela tiden , vill att han ska vara hemma så ingen behöver vara ledsen mera =/

Vi älskar dig Peter.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0