kära blogg.

venna kom som sagt till mig igårkväll , vi grät och pratade om allt som händer runtikring oss , det är skönt att veta att man inte är ensam ...

Vi somnade rätt sent
, kanske 3? ingen kunde somna ordentligt förrutom Vennas lilla son max . På morgonen , dvs i morse , så kom mamma hit efter att jag färgat mitt hår ( som blev jättebra ) , vi skjutsade hem Venna och åkte till valbo där Malin väntade på oss . Hon ville jättegärna följa med och bada i Brunnsvik för att slippa vara ensam hemma heladagen då thias mamma och hans syster åkte till sjukhuset för att hälsa på Peter som mådde mycket bättre idag .


Iallafall så körde jag hela dagen , till och med på motorvägen . Det känns så himla bra !
jag lär mig jättefort och mamma är så avslappnad så det underlättar så himla mycket . Vi svängde förbi valbo köpcentrum för att handla matsäck , det blev lite olika .. lite chips, dricka och mannafrutti . Mums !
Hela dagen har det vart kanonväder och det känns så himla mycket bättre när man får komma ut i friska luften och slippa tänka på allt skit som hänt . Malin uppskattade också att vi åkte bort idag , hon behöver verkligen komma ut och tänka på annat i samband med hennes pappas olycksfall ..

Peter mådde som sagt mycket bättre idag , han hade pratat/viskat litegrann och även gråtit när dom berättat att han skulle sövas ner efter att han vart vaken i några timmar .
han är så himla stark , jag bara vet att han kommer klara det här !
VI älskar dig peter !


Imorgon så ska vi åka och bada igen , vet dock inte vart .. kanske samma ställe som idag ? det är så himla fint där . Älskar stället där jag växte upp , mitt kära Brunnsvik .

nu måste jag platta håret och kolla hur färgen ser ut nu efter en dag i solen .Sen kommer även thias hem om drygt en timme , Jag ska sova med honom inatt , äntligen .. har vart utan honom så länge nu så det kommer bli så oerhört underbart även om vi inte ska göra annat än att packa inför flytten .. Men huvudsaken att jag får vara med honom och pussa honom.

Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad har hänt med Peter?

2009-06-26 @ 20:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0