kära blogg.

gud vad trött jag var i morse när väckarklockan ringde och jag insåg att klockan var 04.00 och det var dax att kliva upp , de kändes som om jag inte hunnit somnat för fem öre . Jag sov så himla skönt ..
Men men , vi gick upp och fixade oss , plattade håret och grejade sen var det dax att åka till tåget strax innan kl 05 . Väl framme på tågstationen blev det bara till att kliva på , vi började med att öppna matsäcken , risifrutti och pucko . Mums ! vi åkte till stockolm och bytte tåg , vi hann köpa en varsin macka och en pepsi max som vi nyss har tryckt i oss , nu har vi lämnat stockholm och riktar oss mot hässleholm där vi återigen ska byta tåg till ett annat som ska ta oss till karlshamn. Vi kommer att sitta på det här tåget fram tills 11 innan vi är framme i hässleholm och klockan är nu bara 07.53 .. vi har långt kvar men det är så himla VÄRT det . jag lovar !

väl framme
i karlshamn så ska vi leta på en swedenrock buss som vi ska åka med till själva festivalen , det brukar vell ta typ 40 minuter att åka den så de är ju inte så farligt . det gäller bara att hitta en buss snabbt så man kommer fram nångång .Mamma och micke är redan där och säljer för fulla muggar & jag hoppas verkligen att det går minst lika bra som förra året ,vilket jag också tror .
Gud vad pepp man är på det här nu , inte minst thias , han är verkligen taggad och har verkligen längtat efter det här och det gör mig så jävla glad att veta att den man åker med ser fram imot det och inte bara längtar hem  (host) ...
Nu ska jag och min älskade thias kolla vidare på utsikten och mysa hela vägen fram til Swedenrock . hoppas ni får en bra vecka utan mig hemma i gävle , snacka på som ni brukar , suckers !!!! :')

Älskar min Thias mer än allt ,
Tur att man har en ÄRLIG pojkvän , annars vettefan va man hade gjort .
Puss


det finns ingenting jag saknar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0