Kära blogg.

ja då var man massa hundralappar fattigare . och fler ska det tyvärr bli...
ett råd till er alla ; Köp aldrig , ta aldrig , bevilja aldrig ..Nånting som har med GLOCALNET att göra.
ALDRIG !
Jag beställde ett glocalnet mobilt bredband i början på år 2008 , och det stog klart och tydligt att jag kunde när som helst säga upp det , men idag när jag ringde och ville avsluta mitt bredband så sa dom att ;
-tyvärr , du har tecknat till februari 2010...
DÅLIGT arg man blir , jag har inte tecknat nåt jävla skit alls ! Jag blir så himla förbannad , och mobila bredbandet slutade jag använda för sisådär 6 månader sen ? för det slutade fungera ..
Så nu ska jag sitta och betala 200:- i månaden fram tills februari 2010 .

Jag är arg !
HATA GLOCALNET!!!!!




Iallafall , jag och malin var på stan idag och handlade , fick med mig en hel del saker hem . faktiskt rätt nöjd med dagens inköp

Linne 99:- Cubus
Rakblad 119:- ClasOlsson
Vattenfast mascara 89:- åhlens
rakGel 49:- ClasOlsson
Rese-hårfön 98:- clasolsson

2linnen till thias 49:-/st HM





När jag och malin kom hem så åt vi Pizza allatre .. för mig blev det en kebabpizza och till efterrätt åt vi bär .




snart kommer Peter och hämtar Malin , då ska vi försöka prata med honom om han har nå råd att ge oss angående flytt och sådant . vi känner att vi inte kommer ha råd med allting själv efter thailand eftersom thias inte har någon inkomst mer än studiebidraget och jag får inte jobba så jättemycket ..
Vi funderar på att säga upp lägenheten och kanske bo hemma fram tills sommaren , då thias förhoppningsvis fått någon typ av "jobb" alternativt "extrajobb" ...
Vi vill verkligen inte flytta , men vi känner att vi inte riktigt har lust att bara lägga pengarna på att BO .. vi vill kunna göra annat också , så som åka på resor och kanske göra roliga saker på helgerna för att föra vårt förhållande så underbart som möjligt innan vi tar allting så seriöst ..
Jag känner iallafall att jag inte har fått hunnit med att göra sånt som ja skulle vilja göra , så som resa , åka på olika aktiviteter och sånt ..
Jag orkar inte kämpa sönder mig själv för att ha råd att köpa mat och betala räkningar ..
man ska inte behöva göra det när man inte har ett riktigt jobb ..
eller vad tycker ni ?

iallafall så säger vi nog upp lägenheten innan vi åker till thailand , så vi slipper betala 3 månader sen när vi kommer hem.

Mer om flytten senare idag (kanske) .

Nu har ni fått lite bilder på min dag , så nu ska jag kila vidare ! vi ska nog ta en sväng till Åhlander och hjälpa han att flytta .

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0