Kära blogg.

ojvisstja , skulle lagt ut bilderna ...=/ ledsen att behöva säga att det hade jag glömt bort .
men dom är endå inte så intressanta  ;)

Thias och jag ligger med varsin laptop i sängen och kollar runt på saker vi kan göra nu i sommar
, vi fick reda på idag att vi ska åka på SWEDEN ROCK nu den 3e juni , för då ska mamma och hennes karl jobba där , så vi kommer se hela konsererna utan att behöva peja ett skvatt , bra va ?
så alltså åker vi förmodligen till mamma den 1 juni , vilket är dagen efter grönalund , så nu måste jag verkligen spara vartenda öre jag får i lön nu den 25e .. hoppas jag får bra semesterersättning !!
vi kommer (som det ser ut just nu) åka tåg ner till kalmar (där mamma bor) den 1juni , och sedan åka med henne och micke ner till swedenrock med deras husvagn . Dom måste vara där typ dagen innan för att ställa upp deras saker så dom är klara innan festivalen börjar! sen blir det hemfärd någongång efter den 6e juni så thias hinner hem till sin student . Inte för att han bryr sig om han missar den =D men endå .....
Jag vet att det här året kommer bli oslagbart med tanke på hur SKITÄCKLIGT det förra året var innan ja träffade Thias . Förra swedenrock borde man haft thias med sig så hade det vart helt underbart.
jag var ju där förra året också !
Förrutom swedenrock så kommer ju jag och thias ha våran 1årsdag nu i Juli .. ska bli så undebart att få se vad som händer den dagen ! jag sitter redan och planerar =D thias med...

imorgon ska jag och mamma kila iväg och göra mitt syntest så mina förbaskade papper om körkortet kommer in så jag får börja köra igen och kanske hinna ta körkort om inte allt för länge , skulle sitta fint !
sen drar hon till kalmar och jag åker hem för att invänta venna som kommer hit klockan 11 . Vi ska fortsätta färga hennes hår och jag ska även färga mitt .. kommer nog bli bra de här ..

Måste bara säga att jag är världens lyckligaste männsika .. tänk att jag äntligen fått den jag drömt om ! thias är den enda jag någonsin velat ha .
jag kommer ihåg när jag gick på soffe och skrev på hans skåp att han var fin , gud va jag skämdes när han fick reda på att det var jag .. men det var ju så man fick uttrycka sig när man gick på soffe.. skåpen var det lättaste sättet att uttrycka sig på när man varken hade nummer eller mod att ta kontakt ..
Jämför man med gånger jag sagt att jag vart " kär " så känns det nu som att jag ljög .. för nu finns det ingen jag har vart kär i , inte riktigt kär .. bara i thias ! =)
jag älskar dig hjärtat .

Puss och godnatt

Ge mig sommar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0