fullt upp.

Tyvärr har jag inte hunnit skrivit någonting idag , allt pga tidsbrist. imorse tog jag , T och Svea bussen från valbo in till staden , T åkte till körskolan och jag åkte hem med Svea .
Direkt när vi kom hem så ringde Venna och frågade ifall jag inte kunde följa med till GavleGårdarna för att välja tapeter till hennes nya lägenhet här på söder och visst kunde jag det . Trots att jag var o duschad , osminkad , opigg och allmänt osnygg , så följde jag med . Efter gavlegårdarna ble det til latt åka till RödaKorset och därefter Erikssonhjälpen.
-Fy satan vad folk det var ! dom betedde sig verkligen som småbarn...

Jag hittade ingenting medans Venna hittade julsaker för en hel familj . Därimot så åkte vi till dollar efter att vi hade vart på erikssonhjälpen , och där hittade jag faktiskt lite små onödiga saker så som pumptvålar,nudlar och vitaminbrus.

Nu är jag hemma efter en hel förmiddags tripp på olika affärer med fint sällskap. Är helt slut i kroppen och tänker bara stanna hemma hela dagen som det känns just nu. Ska ta mig en lååång dusch och sedan smörja in mig från topp till tå..

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0