godkväll!

godkväll på er ! nu känns det faktiskt som att det är Time för att sova med tanke på att jag ska upp klockan 6 imorgonbitti , fyfan . Jag ska ju på körlektion på YA klockan halvåtta så jag antar att jag måste vara uppe i tid så jag hinner piggna till och få i mig lite frukost .
Ska försöka prata med dom om halkbanan också , så att jag kanske bokar genom dom .. Det skulle tydligen bli svårare att boka privat , även om jag kanske inte riktigt tror på det .
-körskolorna vill ju bara tjäna en massa jävla pengar .. I värsta fall så bokar jag det privat , vet ju endå att jag kommer att klara det utan att bli ruinerad och ta en miljon körlekioner haha .

jaja , sova var det ja ! Jag måste faktiskt gå och lägga mig nu , även om det tar imot . Jag har ju gått och vändt på dygnen och blivit "lite" utav en nattuggla - vilket jag kan tycka är lite mysigt när man endå inte har några tider att passa . Dock har det vell blivit lite utav en "dålig vana" ..

Jag hinner vell lagomt hem imorgon tills T ska upp till sin körskola , dvs runt åttatiden. Kul ! 
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra imorgon . Min lillebror fyller ju 17 år imorgon så jag skulle gärna vilja ta en sväng dit , men synd att den "svängen" är närmare 2,5 mil & att T inte kommer kunna följa med .. Så vi får se hur det blir , det är ju inte svårare än att åka dit en annan dag ..

Grattis min älskade bror på födelsedagen ! (16november)
..tänk att du redan är 17 år , helt jävla ofattbart ! För mig kommer du alltid att vara 4-5 och en riktig pyroman!

jag och min älskade bror för ca 1 år sedan.


Puss och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0