Godkväll.

Godkväll !
Nu har T kommit hem från valbo och all tvätt är upp plockat från tvättstugan. Dock ligger kläderna fortfarande i en ikeakasse efter att jag fort som attans behövde springa ner till källaren och hämta dom tio minuter innan min tid gick ut .. Så jag fick lite brådis så jag har faktiskt inte hunnit vikt ännu .

Efter att jag och Elin lagat "finmiddag" bestående utav makaroner och stråganoff så kom Tano hit för att hämta mig. Elin skulle till Andersberg så vi skjutsade hem henne innan vi fortsatte våran tripp runt om i "stor"staden Gävle . Vi åkte ut i skogen o brassade runt och köpte även lite energi inne på Lidl.
Därefter åkte vi för att kika om dom 2 nya "johanfalk" filmerna hade kommit till "filmkedjan" här på söder - men det hade dom inte .
imorgon skulle dom få in dom som hyrfilm ... SUCK .

Nu sitter jag och T och ska strax börja kika på lite program på teven innan det bästa utav allt börjar -andra avenyn! Därefter blir det till att kika på en film som vi började kolla på igår "röda baronen" eller "red baron" som det så fint heter på det fina språket engelska.

Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahah ! på filmkedjan har jag jobbat xD och dom får JÄMT in alla nya filmer på onsdagar så du vet ;D

2009-11-03 @ 21:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0