Hemma igen.

Då var man hemma igen efter en dag i stigslund. T kom till mig och Elin ungefär vid niotiden , därefter gick han och jag hem till min syster som bor i huset "bredvid" . Där satt vi och kollade på lite gamla kort och pratade körkort. På vägen hem därifrån fick jag köra , eftersom att dom valde att skjutsa hem oss snälla som dom var . I gengäld fick dom låna lite filmer utav oss ..

Det har vart en helt underbar dag , ingenting speciellt , men helt underbar ..

Imorgon ska T iväg till körskolan igen vid halvtio , så då blir jag och Svea ensamma igen . Sitter just nu och funderar på hur jag ska spendera dagen . Elin tyckte att vi kunde umgås och gå till lekparken en sväng , så det säger man ju inte nej till , en utedag liksom . Sedan tyckte Emma att jag skulle hjälpa henne att färga håret , så det ska jag vell också göra ! Sen är det vell städning som står högst upp på schemat , har ju inte riktigt "hunnit" med det nu dom här dagarna då jag har vart rätt så förvirrad och spänd.

Jag mår verkligen fan just nu , har inte alls blivit frisk än & kroppen spökar som -jag vet inte vad ! vet tametusan inte vad det är för fel , men det lär jag ju få reda på rätt snart , innan veckans slut hoppas jag på.
spännande spännande


"Man får mer än gärna vara nyfken, men var det på ett snyggt sätt .
"

Nu måste jag sova (tycker T). Men innan dess ska vi ligga och småprata om allt och ingenting.
Jag älskar dig , det vet du .



Godnatt med er allihopa , hoppas ni har haft en lika bra dag som jag !
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0