middag hos pappa.

äntligen fann jag ett ställe i huset där det fanns sändning med Mobila bredbandet - ingen dålig plats heller , fotöljen i vardagsrummet liksom. Den var nog lämpad för just mig !

Ikväll blev vi hitbjudna utav pappa på middag eftersom att han skulle vara ensam hela kvällern då hans sambo skulle ut med en väninna . Vi åkte då hit , men innan dess så var vi nere på staden en sväng för att leta efter ett paket till pappa inför "farsdag" , men vi hittade ingenting så vi åkte vidare till valbo .
Väl där så fick vi springa in på toysrus som värsta småglinen för att hitta någonting snabbt & väl därinne så hade vi tio minuter på oss att hitta spelet som vi letat efter - Rappakalja, kanske världens bästa spel !

Tips för er som inte vet vad ni ska köpa i julklapp (till vem som helst) , köp ett rappakaljaspel , det är dyrt men lätt värt vartenda öre .
-Bästa lögnhalsen vinner , dvs jag .
Jag vann , överlägset mot pappa och T !



Nu sitter jag som sagt i soffan och njuter av både maten och vinsten medans pappa åkte iväg med min lillebror och T på toa (ursäkta min ingående förklaring).
Snart ska vi vell ta en omgång till i spelet , men denna gång måste även pappas sambo vara med eftersom att hon kommit hem då det blev ändrade planer.

..förövrigt så är allt bra så ni vet, lite trött men det hör vell till när man sitter vid öppna spisen mitt ute i ingenstans. Jag älskar verkligen lugnet som finns här i mitt älskade barndomshem, jag önskar jag fick chansen att uppleva min barndom på nytt - iallafall dom positiva sommardagarna då ingenting kunde stoppa en.
Istället får man vell blicka frammåt och försöka ge sina framtida barn det man önskar uppleva själv , nämligen en barndom utav glädje,skratt och en massa fina dagar.

Såhär såg en utav alla mina underbara dagar hos pappa ut i somras.


Hoppas ni alla har det lika bra som jag , puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0