till ett annat ställe.

Jag skulle helt klart bara kunna ge upp allt och bara åka iväg , iväg till ett annat ställe där inga konstiga människor eller krav finns.
Jag har dock inte funnit det där stället ännu och kommer förmodligen inte att finna heller . Det är vell helt enkelt lika bäst att acceptera den sketna verkligheten och leva för dagen istället - trots alla motgångar !

Idag fick jag ännu en bekräftande faktor till varför mitt liv inte borde få finnas & att ingen ska behöva leva som jag gör , inte ens den sämsta människan i världen.
Jag funderar varje sekund på hur det här kommer att sluta , -åt helvete eller helt okej ?
Jag lär nog få vänta på det svaret , men just nu är det åt helvete.

Mitt hopp är min älskade T och min underbara vän Ronja , vad hade jag gjort utan er i dagens läge ? Lider verkligen med dig Ronja som har det likadant , jag önskar jag skulle kunna rätta till alla fel i både din och min tillvaro. Tyvärr har jag inte det kunnandet och kommer antagligen heller aldrig att få det ..
Men så länge vi har varandra , så har vi det som behövs..
Jag älskar er

Nu ska T beslagta mitt internet för att kunna spela sitt förbaskade spel i typ 60 minuter !

Så länge finns jag på mobilen . Puss

Kommentarer
Postat av: Plutten

Utan dej inget mej, o utan mej inget dej...våra liv komemr sluta mer bra än "bara" okej... jag lovar dej att vi kommer nå fram till ett förjävla bra mål så länge vi försöker ta en dag i taget. Big Love<3

2009-11-30 @ 18:06:10
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0