världelös film.

sådär , nu är filmtittandet över för min del.
Filmen var helt värdelös så jag valde att sätta mig här istället medans T stängde av filmen .

Angående piercingen så gjorde det varken ont att ta den eller nu i efterhand. Det enda som inte var speciellt skönt var när Ronja skulle sätta dit kulan efter att vi hade tryckt i den , det kändes skitskumt ,nästan som att flärpen skulle gå av på något konstigt vis ..
Så, då har man provat på att piercat en "smiley" också !

Jag och T har förresten vart nere på staden idag , vi blev väckta av T´s kompis som tyckte att vi skulle äta lunch med honom nere på stan. Så vi skyndade oss att klä på oss och jag snabbsminkade mig innan vi tillslut kom iväg ner till staden . Där åt vi inne på nian , kyckling med ris för min del och kycklingkebab för T´s del -riktigt smarrigt.
Efter vi hade käkat så tog vi en sväng in på seafun och kikade lite , T hittade en jättefin keps som han köpte , sen fick jag avråda honom att köpa en jacka som han var nära på att köpa för massa tusenlappar . Fast jag tror inte han var sådär jätteseriös när han sa att han skulle köpa den heller , även om jag vet att han mer än gärna skulle viljat ha den. Men en keps blev det iallafall , en fin sådan. En vit Elementkeps !
-.grr , du är så snygg !


Väl färdig nere på staden så kom Ronja dit och vi gick sedan tillsammans hem till oss och umgicks tills dess att hon behvde återgå till staden för att möta sin lillesyster.
..och nu sitter vi här , jag och min fina T , i väntan på att det ska börja någonting bra på teven.

Gud vad jag skulle viljat haft ett badkar nu , ett stort jäkla bubbelbad som jag kunde tända en massa mysiga ljus runt medans jag badade, helst med T också..
Men men , man kan ju inte få allt härivärlden, jag får helt enkelt vänta tills vi flyttar eller tills jag får jobb och har råd att renovera badrummet till helt svartkaklat i något häftigt mönster och ett snyggt jäkla golv !
drömma kan man ju i överflöd ...

Tack till Ronja iallafall för en fin dag och för all hjälp !
puss

Kommentarer
Postat av: Plutten

Tack själv, tack för att du finns :)

2009-11-26 @ 19:15:48
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0