Norrsundet .

Vi kom just innanför dörren efter att ha spenderat en helt kväll i Norrsundet . Helt oväntat från alla håll och kanter så åkte vi till norrsundet med min syster och hennes sambo för att fira min systers sambos mamma , som idag fyller år ..
Dom hämtade upp oss vid 16 tiden , sedan åkte vi dit och spenderade hela kvällern där . Vi fick supergod mat direkt när vi kom dit - Potatis,köttbullar,lingonsylt & brunsås .. inte nog med det , allt var hemmagjort !
Vi åt verkligen tills vi höll på att spricka för att det var så himla gott & jag hade faktiskt helt glömt bort att sån där mat kan vara så gott .

Efter maten fick vi fika en massa goda bullar och tårta & dricka saft - samtidigt som vi kikade på "bonde söker fru" .

Mina kusiner var också där med deras mamma (min moster) , men dom åkte hem strax efter "bonde söker fru" eftersom småknattarna behövde sova för att orka med skolan i morgon ..
Men vi var kvar och kollade på "efterlyst" innan vi tillsist åkte hem igen . Jag körde faktiskt dit , men på vägen hem hade det frusigt på vägarna , så då ville dom inte att jag skulle köra ifallt det var halt .

Snart ska jag boka halkan , funderar faktiskt på att ringa imorgon så att man har den skiten gjort också . Sen är de bara nåra körlektioner som gäller innan allt ska bokas - spännande !



Nej , nu ska jag ta en smörgås innan jag kryper ner i sängen med min älskade T .




Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0