sov så gott.

Tog just en låååång och varm dusch innan sängen kallar..
Vi har bara suttit och kikat på teve hela kvällern , värsta mysigt har vi haft . Även ätit lite kvällsfika bestående utav hårdmacka och pepsi , haha .  -bra kvällsfika ? nehene inte ?

Nu ska vi snart krypa ner i sängen för imorgon ska T upp vid 6tiden eftersom han får lite soovmorgon imorn . Själv ska jag upp klockan 8 eftersom att min älskade Venna kommer och lämnar lille Max här klockan 08.30.




Imorgon runt tiosnåret skulle min kusins mamma , emma , komma hit för att sedan promenera med mig till Brynäs och "röda korset" . Där ska jag försöka komma åt en spegel , om det nu finns någon ..
-annars finns det säkert någonting annat spännande att måla eller pyssla med ..

Korgarna som jag målade tidigare idag är förövrigt inte torra än , så det kommer nog ta ett bra tag innan dom åker upp på hatthyllan i hallen för att innehålla mössor,vantar,halsdukar m.m

Bordet därimot , det är nästan torrt , efter sisådär 1 dygn.
Imorgon åker det förmodligen upp i köket eftersom att då har vi allt vi behöver så som slagborr ,skruvar,plugg m.m. -Guuuuud vad spännande det ska bli !
Korgarna ska jag hinna med imorn också , men det får bli på kvällern eftersom att dom endå inte kommer att vara torra förns på tisdag.

Nej , nu måste jag faktiskt ta och tänka på "refrängen"
(sova, för er som inte hört det uttrycket förrut..) !

Puss mina fina.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0