trista färger och dåligt med bilder.

Godkväll.
Bordet står på torkning och är förhoppningsvis torrt imorgon , tills dess får det stå här i vardagsrummet och se allmänt vackert ut ..
Förresten , jag glömde att kolla på vinklar som vi ska använda när vi sätter upp bordet , så det får jag helt enkelt göra imorgon.
-Upp ska bordet iallafall , förr eller senare ..

Gud vad min blogg ser tråkig ut förresten , tråkig färg och inte gör det saken bättre att jag inte lägger upp bilder nu för tiden heller - fy mig .

Ikväll har det vart en lugn kväll , vi låg nyss och spelade lite kort och mös i sängen . Nu sitter vi bara i soffan och kikar runt lite på olika bloggar ..
Eller jag kollar bloggar och T sitter på Facebook.

Snart blir det till att sova då det verkligen är brist på annat , som vanligt .

Hoppas ni fortsätter ställa frågor , annars blir det dåligt med svar ska ni veta !





Jag vill tatuera mig igen , vilket jag tänker göra inom en snar framtid - frågan är bara vem som ska få det kluriga uppdraget att sätta nålen i mig och förgylla min kropp .
Jag vill verkligen inte vänta i flera månader så jag får helt enkelt fråga runt på staden vem som har tid och hur erfarna dom är .
Bilden är förövrig på min en utav mina 4 nuvarande tatueringar -som jag har planer på att bygga upp , ända upp till knäet.
Men först och främst förgylla min högra sida utav magen .

Har du någon tatuering , vad , vart och hos vem har du gjort den isåfall ?



Nu är det nog dags att sova , finns inga roliga bloggar att läsa längre . Dom som jag brukar följa har blitt dåliga på att uppdatera .
Får nöja mig med att läsa dom närmaste bloggarna istället.

På måndag har jag förresten värsta planen , jag ska ta en promenad i min ensamhet till brynäs för att kika om dom har någon spegel på rödakorset eftersom att jag vägrar köpa en spegel för massa hundralappar.

Godnatt på er !


Puss

Kommentarer
Postat av: :)

Vilken fin tatuering :)

2009-10-04 @ 16:30:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0