alltid detta krångel.

Idag slutade jag som sagt 22:30 .
Efter jobbet var det tänkt att bussen , i princip(!!) , skulle stå utanför jobbet för att sedan köra mig raka vägen hem så jag fick slappna av efter 6,5 timmar på ett stressigt jobb . Men fan fick jag för det ...

För det första behövde jag jobba över ca 15 minuter , sedan var det 20 minuter tills "bussen som skulle ta mig ända hem ", skulle gå , så jag tog en annan .
Dock gick den bussen bara till stan så jag hoppade av en busshållplats efter jag klev på , i hopp om att kunna gå till stan för att sedan hoppa på " bussen som skulle ta mig enda hem ". Men fan fick jag för det också !
Bussen gick nämligen inte på 15 minuter där heller , så jag gick med raska steg hem och möttes efter vägen utav min T och hans lillasyster .
Alltid detta krångel när det gäller min tur..

Nu sitter dom i soffan , hans syster sover i hans knä , så söta ...


Nu måste jag kika på tåg som förhoppningsvis ska ta mig till Kalmar där min mamma bor . Jag hade tänkt åka dit i början på den här veckan för att sedan åka tillsammans med henne hem hit till Gävle och därmed få 55 mil att övningsköra på .
hoppas hoppas hoppas att det finns någon billig tågresa.


Vad har ni gjort ikväll ?


Måste bara berätta att jag blev " tatuerad " idag utav t´s syster . Hon fick ju en leksakstatueringsmaskin utav oss när hon fyllde i torsdags , minns ni ? Den tatuerade hon mig med , så nu är jag blå över hela kroppen i princip. Skitfärgen färgade av sig på allt , då menar jag ALLT.

sov gott , vi hörs imorgon
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0