bowling.

Hej !
Nu är vi hemma från bowlingen och det gick faktiskt bättre än väntat - jag(!!!!) vann , överlägset . Även fast min mor brukar vara bäst och vinna jämt så gick det vägen för min del .. Bra där !

Nu sitter jag i soffan i vardagsrummet (det ända stället där jag har teckning med internetet..) och kollar runt på olika bloggar . Det händer inge intressant och det blev genast skittråkigt att sitta här , haha ..

Jag och Venna åt nyss en skitgod sallad som mamma min slängde ihop , majs sallad gurka oliver och vitlökssås ,-det är grejer det .

Nu vill jag bara ha fredag så lönen kommer någongång och jag kan shoppa alla fina saker jag såg på åhlens igår , mums vad jag längtar . Hoppas bara det blir mycket pengar som kommer in på mitt konto , annars lär jag inte kunna shoppa så mycket eftersom att jag beställt dom där rackarns skorna från ellos (+klockan som medföljde..).
Jag fick order smset igår om att varorna finns på OK , så nu ska jag dit direkt på fredagmorgon och hämta dom..

Nej , nu måste jag socialisera mig lite . Antar att jag inte kommer skriva nå mer idag eftersom att det är så dåligt med täckning här ute i skogen .
Men som sagt , vi hörs av imorgon .

Venna , loveli u.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0