Brända baguetter.

Godförmiddag..
Igår åkte jag ju som sagt hem till Venna och efter det blev det inte så mycket skrivet , ellerhur?

Tanken var att jag skulle skriva när vi endå satt där hemma och tog det lugnt , men vi hade fullt upp . - Först var vi ute på alla möjliga ställen för att "fynda" , dvs vi var på räddabarnen och så i bomhus och även på brynäs . Venna hitta massor med fina saker som hon gjorde "sina egna " pris på .
Spegel , jättestor korg , liten korg - 55:- , det kallar jag bra pris.

När jag får pengar ska jag också fara runt på dom där ställerna och bara köpa massor med nya saker som jag sedan ska måla och pryda hela lägenheten med - mums!

När vi kom "hem" till bomhus så lagade vi mat ,åt , målade korgarna och nån hylla, sedan umgicks vi bara .
När klockan började närma sig 19 , åkte vi för att hämta Vennas lillebror som stod på en fotbollsplan och väntade på att vi skulle skjutsa honom till bussen , vilket vi gjorde , dock fick vi åka halvvägs till skutskär haha.
Sedan skjutsade Venna mig till Willys där jag mötte min T . Vi handlade lite dricka och baguetter som T senare gjorde ordning lagomt till Idol ...
-...jag kan säga såhär , de är sista gången jag stället T vid spisen ! (bilden får tala för sig själv..)


När vi hade ätit dom (faktiskt) ätbara baguetterna , blev det lyxfällan . Sedan blev det till att sätta på den efterlängtade Wallander filmen , "cellisten" - jag älskar wallander och rekomenderar starkt just " cellisten" , det var en utav dom bästa wallanderfilmen jag någonsin sett. Det bara ryser i hela kroppen ...

Nu idag har jag faktiskt inte gjort ett skit , jag är så himla sur för att jag ska jobba och inte hinner träffa T någonting förns klockan 21 ikväll då jag slutar . Men men , ska man åka till thailand så ska man ;) haha.

Nej , nu blir det barnkanalen .

puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0