churtstreet.

Vi gick ner till churtan så fort vi hade fixat färdigt oss , väl där väntade vi i 30 min för att få ett bord - vilket inte var särskilt länge mot för vad man brukar få göra..
Iallafall så  beställde vi in mat och lite alkohol , jag tog nån jättestor drink som var rosa - inte så god , men fin..



Vi åt jättemycket mat , jag tog friterad kyckling med nå konstiga potatisar och en massa såser medan T tog nån annan kyckling med friterad potatis , platta .- jättegoda !
När vi ätit upp och suttit där en stund och bara myyyyst så gick vi vidare , det var meningen att vi skulle gå hemåt så vi gick genom staden för att få någonting att se på - men vi hamnade på Oldsains . Det började med att jag mötte Wiktoria på staden , sedan tog hon och hennes kompisar med oss dit och där satt vi och drack och umgicks med en maaaaaaaaasssssa folk - tillochmed sånna man inte hejar på annars , skitmysigt verkligen !

Dom andra gick vidare yttligare en gång , men då bestämde vi oss för att gå hem , så nu sitter vi hemma igen och ska vell snart krypa ner och sova så vi orkar upp i morgon . Vi måste storhandla och hinna till valbo en sväng - eller så struntar vi i valbo och bara stannar hemma med sötsvea .

Nej , nu måste jag tvätta bort sminket ..

Sov gott allihopa!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0