helt slut.

Jag har verkligen haft fullt upp heeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaa dagen !
Venna kom hit med Max vid nio , därefter har vi verkligen gjort en massa! Vi mötte min syster på staden vid klockan tolv , självklart blev det en promenad dit i det underbara vädret - för ovanlighetens skull .
Väl på staden så kikade vi runt på alla möjliga affärer och min systers tjej köpte lite kläder o så inne på stadium, jag därimot köpte ingenting men blev faktiskt bjuden på mat utav min älskade syster - friterad kyckling med ris i barnportion . Tack darling !

Malin (syster) köpte också lite kläder till Max som vi sedan gick in på en toalett och satte på honom eftersom att dom gamla kläderna var lite lortiga efter att han spytt och dregglat lite .
Kläderna var superfina men tyvärr hann jag ej ta någon bild på dom ...
Jag tror Venna blev jätteglad för kläderna då hon skickade ett jättesött sms till mig efter att hon hämtat Max.

Efter staden tog vi yttligare en promenad , denna gång hem till min syster i stigslund - även denna gång med barnvagnen , så Max har fått en riiktig utedag idag vilket jag tror uppskattades för han sov nästan helatiden haha.

I stigslund bjöds det på mat och vi hade det jättemysigt , sedan kom Venna vid 6tiden för att hämta Max .
Då åkte jag och min syster hem till hennes kompis på alderholmen där vi kikade lite på idol innan Åhlander(killkompis) kom och hämtade mig.
Vi åkte till hans lägenhet i andersberg där vi plockade lite kartonger som han hade kvar eftersom han håller på att flytta. Därefter blev det till att åka med kartongerna till forsbacka och hans nya lägenhet- skitmysigt !

Nu sitter vi alla tre samlade i soffan i vardagsrummet och T och åhlander har nyss tryckt i sig orginalmål från max , själv tänkte jag ta en macka men har redan tappat suget .

Imorgon ska T jobba i vanlig ordning , själv ska jag vara hemma och umgås med åhlander heladagen , min lilla babe. Älskar att det finns killkompisar som du - du är bättre än bäst ! ;)
Jag tycker så himla mycket om dig och du är mig lik på pricken , så jävla skönt ...
Kärlek till dig .

Nu ska jag dra på mig min pjamas och krypa upp i soffan !


LOVELI U , Thias♥
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0