internetbesvär.

INTERNETBESVÄR!
Kan tyvärr inte lägga ut några bilder och knappt skriva inlägg , därav utebliven uppdatering .

Vi var iallafall i kalmar stad igår jag, venna och max , där handlade vi en varsin tröja och käkade lite , sedan åkte vi tillbaka till firman . Mamma hade dock redan åkt hem så vi åkte hem då vi med , hit till huset förstås .

På kvällskvisten blev vi så himla sugen på att kolla på teve eftersom det var så mycket bra program , men eftersom att dom sagt upp sitt tvabonemang pga flytt så har dom varken tv eller internet .
Vi bestämde oss då för att åka till Mickes firma några kilometer bort klockan 20 igårkväll , där satte vi oss i personalrummet vid hans dator (som har rätt så mycket snabbare internet än vårat mobila ..) och kollade på Idol , svenska hollywoodfruar & Andra avenyn . Tack gode gud för att vi hann se det !

Nu ska vi äta frukost och göra oss klar , för mamma kommer hem strax och då skulle vi hitta på någonting , vad det nu blir .
Men vi bestämde iallafall att det skulle vara kul att göra någonting med henne innan vi åker hem imorgonbitti.

Jag skriver vell så fort jag råkar få internet här i huset , man måste sitta på speciella platser och ställningar för att det ska funka - så jag skriver som sagt när jag får tillgång till det ..

Jag saknar dig T !
Dom här hjärtarna ska jag köpa i helgen ..
och massa andra "hemmaprylar" från Åhléns .


Puss så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0