Mögligt påslakan.

För ett tag sedan fick vi så mycket tvätt att vi ställde ut Ikeakassarna på balkongen .
Vi har sedan låtit dom stå där i brist på plats härinne . När vi sedan nu på förmiddagen bestämde oss för att gå ner i tvättstugan i hopp om att det skulle finnas en tvätttid inom kort så märkte vi någon riktigt snuskigt .
Vi såg att det fanns en tid idag och imorgon och bokade därför den i morgon , när vi sedan gick upp för att sortera tvätten i 2 olika påsar med "vitt" i den ena och "svart" i den andra så såg vi att ett utav våra påslakan blivit prickigt ..
-Det hade möglat !
Det iochmed att det har regnat ute och vart fuktigt på nätterna . Så vi bestämde oss på nytt att ta tvätttiden idag också.

Så... Nu har vi vart ner i tvättstugan och kastat in all vitt-tvätt i maskinerna i hopp om att lakanet ska bli som nytt igen , blir det inte det så får vi helt enkelt kasta det . Men det vore ju tråkigt med tanke på att vi har , på sin höjd , 4 olika påslakan. Det vore ju tråkigt att ha yttligare ett påslakan mindre .
men som sagt , det lär ju visa sig om sisådär 30 minuter då maskinerna med tvätt är färdiga.

Innan dess blir det nog till att börja med maten
, det ser ut att bli ris med kyckling . Det är så smarrigt !
Jag tror vi har blivit lite utav kycklingnarkomaner , vi äter i princip kyckling varje dag . Men det är ju bra , kyckling är ju nyttigt sägs det .

Pratade en stund med mamma nu för en stund sedan också , vi bestämde att jag skulle komma ner till henne i kalmar inom en snar framtid så jag kan få köra av mig lite , jag måste ju ta mitt körkort snart . Känner mig så himla efter , det känns som att alla har körkort - utom jag !


Nu måste jag göra ett ryck , annars lär det inte bli mycket gjort - idag heller !

Förslag på bilder ni vill att jag ska lägga ut ?

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0