Hemma från Uppsala.

Nu är vi hemma efter en dag på sjukhuset .
Thias mamma kom och hämta oss klockan 9 i morse , vi sprang ut i all hast och la en extranyckel under dörrmattan ifall någon vänlig själ kunde ta en promenix med Svea så hon fick kissa av sig .

Vi åkte mot uppsala och kom fram inom kort . Väl framme så gick vi först in till gymnastiksalen dom har där på sjukhuset eftersom T´s pappa hade träning under tiden då vi kom dit . Vi ställde av oss kameror , tårta & massa paket i ett hörn i rummet , sedan kikade vi när han tränade och provade även på lite skumma grejer som exempelvis att ligga på golvet med fötterna på en stor YOGABOLL , samtidigt skulle man lyfta på rumpan och ha händerna på magen . Jag hade inte en suck , jag var helt enkelt värdelös , men det såg superlätt ut . Vi provade även att rulla i rullstolar och så.När T´s pappa hade tränat klart så tog vi med alla paketen upp till hans våning och satte oss sedan vid köksbordet och sjöng och firade Moa med tårta och massa paket .
Hon blev verkligen jättenöjd för tatueringsmaskinen vi köpte . En maskin där man kan göra sina egna tatueringar , det är som en penna som sitter fast i en maskin , sedan sprutar maskinen ut färg .
Tog tyvärr ingen bild på den, men ni kanske förstår endå ..

Vi stannade på sjukhuset tills klockan blev 15 , då rullade vi hemåt och stannade till på Mcdonalds i hemsta här i Gävle, för att äta lite mat . Det blev Chickenbits för min del , medans dom andra provade på någonting nytt.


Nu har vi just kommit hem och vi funderar starkt på att gå till affärn och köpa någonting gott innan alla bra program börjar ; "du är vad du äter " , "lyxfällan" & "grannfejden" !
Vi kommer garanterat att sitta bänkade framför teven ikväll ..

vad gör ni ikväll ? är ni också på latsidan?

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0