gårdagen.

under gårdagen blev det som ni kanske märkte inga inlägg , vi hade nämligen fullt upp med annat hela dagen..
På morgonen hann vi bara upp och klä på oss innan det var dags att åka och köpa en spjälsäng som vi hade kikat på blocket efter . Vi åkte iväg och köpte den och därpå åkte vi till Färgton och köpte svart sprayfärg som vi sedan använde för att spraya sängen till en mattsvart färg - jättefin.

Sedan åkte vi ut till valbo där T´s föräldrar bor ,där började jag och hans lillasyster att spraya sängen ute på gården och T klöpp deras häckar utanför huset . När vi hade användt 3 sprayburkar (som också var det enda vi köpte) insåg vi att vi minst behövde två till , så jag och hans lillasyster tog bilen in till stan och köpte fler , nämligen två . Tyvärr räckte inte det heller så imorgon får jag åka och köpa fler igen för att måla det sista på sängen.
Den är ihopsatt nu och står för tillfället i vardagsrummet där den kommer att få stå tills vi flyttar. Ni ska få se bilder sen...
Vi ska åka och köpa ett tyg på ikea nån dag också som mamma ska sy ett jättefint spjälsängsskydd utav som matchar vagnen(förhoppningsvis).
Vi åt även grillat igår ute i valbo , vilket var skitgott . Man hade nästan glömt bort hur gott det var .

Idag har vi inga planer utan vi får se vad som händer , ska iallafall äta lite frukost nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0