Sweden Rock 2010 - here we come !

Det blir Sweden Rock även i år för mig och Thias . Vi var ju där förra året också och jobbade och kollade på alla braiga artister . Mamma och hennes karl har jobbat där i en fiskvagn(även annan mat säljs) i 3 år i rad (i år) och kommer även att stå där i år. Troligtvis kommer jag och Thias att jobba på kvällarna när dom inte orkar längre , allt för att tjäna så mycket pengar som möjligt på dom få dagarna.

Det ska verkligen bli skitkul , även om jag kanske kommer vara stor, ful och klumpig . Fast ökar jag i vikt som jag gjort hittills så lär jag inte bli så tjock . Har bara gått upp 2 kilo på hela min graviditet ( snart 21 veckor ).

Ska verkligen bli superskönt att få komma bort ett par dagar bara jag och thias , även om mamma och hennes karl också kommer att vara där. Hoppas bara på att vi får bra väder i år och inte en massa regn som vi hade förra året..
Men det bästa av allt är nog att man slipper alla skolavslutningar/studenter som man ska flänga runt på , man måste alltid välja vems/vilka man ska gå på och alltid är det nån som blir besviken - så det är nog det bästa, att få slippa studenten/skolavslutningar.

9-12 Juni blir det sweden rock för våran del (om jag inte minns fel datum). Har dock inte planerat så mycket längre än att vi ska sova i husvagn och så . Måste hitta en hundvakt dom 3 dagarna plus att vi måste bestämma om vi ska åka bil eller tåg och därpå lösa det med tågbiljetter/bil osv. Men det är ju ett tag kvar ,så vi hinner nog.



Kommentarer
Postat av: tanja

tack så mycket :) får hoppas att jag har lite tid över bara ! mycket skola nu. kram

2010-04-29 @ 20:23:47
URL: http://tanjawictoriaellwood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0