dags för dop.

Idag har vi försökt att få tag i en präst hela dagen , men i telefonen hörs bara
-personen du försöker nå har gått för dagen.
Ofta man slutar innan klockan tolv då? Eller vad har präster för arbetstider förresten .. vi får helt enkelt ringa lite då och då och hoppas på att vi slutligen kommer fram.

Vi ska försöka få en tid för dop så snart som möjligt eftersom att vi vill att Lovis ska kunna ha dopklänningen som har gått i arv i min släkt. Så det blir troligtvis någongång i januari.

Frågor kring gudföräldrar osv är fortfarande någonting som snurrar i våra huvuden ständigt och som också är helt oklart. Vi vill ju ha någon/några som vill vara med Lovis och någon som vi vet är en bra förebild för henne . Någon hon träffar ofta och inte bara någon som kommer och går.
Vi vill att den/dom personerna ska kunna ringa henne när hon blir äldre och bara prata och finnas där ..och även komma på hennes födelsedagar exempelvis.

Jag själv har (tyvärr) inte haft den möjligheten eftersom att jag döpte mig vid femtonårsåldern och utan "gäster" eftersom det var i uppsala på ett studiebesök med konfirmationsgruppen.
Nej , det där med gudföräldrar är något vi får fundera på..



Antar att vi kommer att skicka inbjudningar när det väl är dags , så ni som känner att ni "borde" vara bjudna behöver inte oroa er
- Inbjudan kommer.


Kommentarer
Postat av: Ellie

Hej gumman! Vad roligt att dopet börjar närma sig :) Hur var det, ville ni att jag skulle spela och sjunga på dopet? :)



Pussar och kramar /Ellie

2010-12-15 @ 15:49:26
URL: http://eeapril.blogg.se/
Postat av: Anonym

JAG ÄLSKAR DIG OCH JAG ÄLSKAR LOViS!! så

jäkla underbara, sjukt att ni är samma sits som mig där.

<3

2010-12-15 @ 17:37:53
URL: http://naathhh.blogg.se/
Postat av: v enna

ååh va mysigt :) jag vill alltid finnas för lovan! Sen hur ni känner är ju såklart viktigast, men jag ställer alltid upp! <33

2010-12-15 @ 22:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0