en kväll i sandviken.

Nu är vi hemma efter en kväll hos nathalie och lukas i sandviken .. Vi har kollat på robinson och bara myst med våra små hela kvällern , så himla mysigt . Tycker verkligen jättemycket om dom , mina fina vänner ♥

Köpte iallafall med oss donken på vägen hem eftersom vi inte ätit nåt idag , typ .. Eller jo , jag åt fyra chickenbits tidigare idag , men hur länge är man mätt på det då(?).
Jag åt iallafall ett happymeal ..fast åt bara hamburgaren sen var jag proppmätt , så thias åt upp resten (som vanligt). Det är så himla skönt , jag blir mätt för minsta lilla . Fast konstigt endå att jag inte går ner i vikt , det borde man ju göra tycker jag ..

Appropå ingenting så bajsade Lovis nu , äntligen. Efter sisådär en veckas "uppehåll". Så det känns bra för både oss och henne! Snart är det läggdags känner jag , är riktigt jäkla trött.

På måndag ska vi förresten till familjerätten och registrera Thias faderskap, som vi inte hunnit gjort än. Så än så länge är det bara jag som har vårdnaden och så vill man ju inte ha det.. Men på måndag blir det som sagt gjort och det ska bli himla skönt . Då ska Lovis även få sin tremånders-spruta. Läskigt ! tur att thias är med så jag slipper vara där inne jag som haatar sprutor.

Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colins mamma

Min dietist sa till mig att man går upp i vikt när man inte äter alla mål om dagen. Eller iallafall stannar. Kroppen ställer in sig på svält och omvandlar allt man äter till fett. Hoppas ni får en toppenhelg. Kram

2010-12-18 @ 11:11:45
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0