86.

igårkväll efter att jag vart hos min syster så tog jag och brummade ut till Hille till min moster och hennes tjej, där hämtade jag ett fjärrankort .
När jag kom hem blev jag så sugen på att bada , så jag skrev till venna och det slutade med att jag åkte och hämtade henne och max för att sedan åka vidare mot fjärran höjder badet . Vi stannade där till ungefär halv åtta , sen åkte vi till Icamaxi och handlade "Lite" snarr för sisådär ett par hundringar , jäklar vad mycket det blev . Allt ifrån glass med kolasås till en stor fet godispåse och chips med dip - hur smarrigt som helst .

På vägen därifrån släppte jag av dom hemma hos venna innan jag sedan drog mig vidare till tågstationen för att hämta min mamma som precis var hemkommen från kalmar . Jag åkte hem med henne innan jag sedan drog mig vidare och hem till Venna . Vi åt en massa smaskens och kollade på massa teve , bara mös !!

Idag blev det fjärranhöjder igen , denna gången följde även T med . Vi tog en promenad dit på förmiddagen och stannade till klockan 16 , därefter gick vi hem till gammelmormor som idag fyller 86 - grattis !
Vi åt en massa gott fika och umgicks med hela släkten och nu är vi faktiskt hemma . Vi ska precis ta oss någonting att äta ... mat alltså !

Puss

Kommentarer
Postat av: Nize

Ja det var ett bra alternativ :) Inte så komplicerat heller .. Får nog bli de nån dag hehe

Kram

2010-02-16 @ 19:21:24
URL: http://nize.blogg.se/mittliv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0