deprimerande mörker.

någon mer än jag som anser dagens mörker och dystra väder gör en deprimerad?
Jag får inte lust till ett endaste dugg när det är sånt här väder , speciellt inte när det har spösnöat hela eftermiddagen också.

Nu tycker jag att våren kan komma så att man blir lite pigg och glá igen. Kanske man tillochmed vill gå ut frivilligt om dagarna då. Till skillnad motför nuläget ...


Änn deprimerande är det också med folk som verkar tycka så förskräckligt synd om sig själva-som sedan leder til att det går ut över andra. ( inklusive mig som egentligen inte har ett skit med saken att göra ..)
Jag kan förstå att man kan bli besviken, men inte hur man kan sjunka så pass lågt att ta ut det över andra som du har gjort i detta fall.
Hade jag kunnat ändrat på någonting (nu med facit i hand) , så kanske att jag hade hållt käften om saker jag inte ville skulle läcka ut till hela släkten . Men tyvärr är ju olyckan redan skedd och jag kan inte mer än att säga att jag är besviken på er alla , jag trodde jag kunde lita på vissa av er iallafall.
- men tji fick man..

Men jag vill bara berätta att någon slags förlåtelse eller förklaring från min del , kommer inte att ske eftersom att jag inte gjort något som helst fel i detta fall .

Tro inte att ni kan komma sen och tro att allt är som vanligt
Jag tänker nu hålla mig till dom i släkten/familjen som jag litar på och inte dom som blir arga på MIG för att någonannan inte kan hålla tyst.

Förlåt till er andra som inte förstår ett ord om vad jag snackar om , men jag ville bara få ur mig mitt agg som jag haft sedan ett par dagar tillbaka .

Hoppas ni får en trevlig kväll iallafall :)Nu ska jag öppna ett brev från arbetsförmedlingen
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0