ny hårfärg.

Har just vart i valbo och uträtt lite ärenden och därefter åkte vi till Willys för att handla lite åt mamma. Eftersom att vi endå skulle åka så bad hon oss att handla lite på samma gång. Jag fick därmed en hårfärg och sen köpte jag även lite äpplen som jag har mumsat i mig .. 9:-/Kg , det är billigt !

Angående hårfärgen så är det en ljusare än min nuvarande färg , alltså rätt så jätteljus . Jag gillar näst intill vitt hår , speciellt på kort och annars fult hår (som mitt).
Hoppas det blir fint & att det slipper se så fruktansvärt flottigt ut , som det gör just nu även fast jag duschade för 2 dagar sedan. Men det är tydligen rätt vanligt med flottigt hår under graviditeten när alla luriga hormoner härjar i min kropp . Ingenting är ju som det ska med min kropp just nu haha .

Tänkte egentligen färga håret nu på studs , men jag är verkligen helt slut i kroppen så det år nog bli imorgon förmiddag istället :) självklart kommer före och efter bilder .

Puss

Kommentarer
Postat av: Lina

Herregud! :) Lycka till med allt. Jag kommer följa din blogg . har gjort det länge nu och kommer inte sluta göra det. Den är väldigt spännande! :) Kmr nog bli mer spännande :D

2010-02-23 @ 22:13:17
URL: http://dirtlife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Man ska inte färga håret när man är gravid pga att alla gifter tar sig ner till barnet. De fick ja höra när ja väntade min son :P

2010-02-24 @ 00:37:26
Postat av: Theresia

Jo det är ingen fara alls att färga håret...jag gjorde det till och med hos en frisör som till och med var gravid...om dom kan jobba med det hela dagarna, så kan det ju inte vara någon fara för oss andra gravida heller!

Postat av: Hanna

fatta man ju att den i mitten skulle va anonym

- MEN FRIDA SERIÖSSSSST du kan inte gå utanför dörren när du är gravid, eller gå upp ur sängen, barnet kan bli yrrrrrrrrr

hah

2010-02-24 @ 12:26:12
URL: http://hanniigirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0