"det här är inga pengar.."

under gårdagen hann de inte bli så mycket skrivande.

Först fick vi hämtning från T´s mamma så att vi skulle kunna komma dit på nåt sätt , påvägen dit så stannade vi på stan så att vi skulle kunna köpa en present till T´s pappa som blev ett presentkort på SF bio. Tyvärr hade dom stängt så att vi fick lägga pengar i ett kuvert och skriva att "det här är inga pengar , utan ett presentkort för två på SF".
Presenten tycktes uppskattas så nu ska T´s föräldrar gå på bio tillsammans , vilket inte har hänt på ett bra tag.

När vi kom dit så fikade vi cupcakes (eller hur de stavas), jättegott ! sen kikade vi på alla paket som T´s pappa fick innan vi sedan fick låna deras bil för att komma hem .
Vi åkte hem , hämtade Svea och åkte vidare till Hille där min moster och hennes tjej bor . Där kikade vi på Let´s dance och mös med godis osv.

Klockan 22:30 åkte vi därifrån för att åka till valbo med bilen igen , men de visade sig att vi kunde låna den över natten , så vi åkte bara dit för att hjälpa T´s pappa ut från huset och in i färdtjänstbilen. Gubben som körde var skitsur och vi hann knappt säga hejdå till honom , utan han bara drog iväg T´s pappa och tyckte att vi redan hade sagt hejdå. Skitskum !



Nu sitter jag och glor runt på olika bloggar , men ingen verkar ha lust att skriva längre , så jag får hitta på nå annat roligt att göra .

Puss

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Man kan dock köpa SFs presentkort på Pressbyrån oxå :)

2010-01-31 @ 16:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0