en bra tevekväll.

Godkväll ! nu är det slut på tevetittandet här hemma , klockan börjar närma sig sängdags för mig och T med . Idun sover nämligen sedan några timmar tillbaka  - söt grodan !

Vi hann med att kolla på Lotta på B , 2gånger , sedan Emil i lönneberga och en massa barnprogram innan idun tillslut somnade inne i våran säng . Då fortsatte jag och T med att kika på teve och det blev en MASSA braiga program. Måndagar måste nog vara en utav dom bättre tevedagarna ..
Eller vad säger ni ?
Vilken dag är den bästa tevedagen ?

Nu ska jag borsta mina vita fina tänder (- ja , dom har faktiskt blitt vitare sedan jag slutade snusa för exakt 2 veckor sedan!). Prova själva , ni som snusar/röker !
Jag tror minsann jag ska låna iduns tandkräm idag , den luktade så himla gott , barnsligt gott !  haha

Imorgon är det ingenting planerat som vanligt , vi ska vell ut på lite promenader med Svea bara , men inte längre än så har vi planerat. Vi har ju inga lysen på bilen för tillfället heller , så vi kan ju inte direkt ut och åka nånstans på kvällern eller på eftermiddagen då det börjar bli mörkt . Och hur ofta är det ljust om dagarna nu för tiden egentligen?
-Nej juste , aldrig ......

Hoppas ni har och har haft en trevlig kväll ! Puss
..& jag tycker också att jag börjat bli lite slö med att lägga ut bilder här på både mig själv och annat , men det är för att jag inte gjort mig fräsch på ..jag vet inte hur länge. Sen vänjer man ju sig snabbt med filöverföringen till datorn , så nu tycker man ju att det går segt (!!) att lägga över bilder på datorn . Endå tar det kanske ..30 sek - högst!



Jag älskar er , ♥
till månen och tillbaka.

jaja , puss

Kommentarer
Postat av: Plutten

Åh, mötet gick jättebra! Jag har en liten grej till dej, ett sätt du kan få pengar på:D Är så jävla glad, snart har vi pengar igen! ^^,

2010-01-19 @ 09:29:18
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: roxy

haha i örat, har två styckna "där nere" eller vad man ska kalla det, och skulle vilja ha två till. men mitt öra är litet så jag vet inte om det får plats? ;O sen skulle jag vilja ha i brosket också men jag har hört att det är skit svårt/känsligt att ta där? men jag vet ingenting om pistoler eftersom jag bara gjort hål med nål/kanyler innan ;p

men du kanske vet lite mer : ) puss

2010-01-19 @ 10:46:13
URL: http://roxyfuck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0