blöjprat.

hmm , nu blev det lite förvirrande här .
Fick under gårdagen två olika kommentarer angående blöjorna . En som röstade libero och en pampers . Frågan är nu vilken jag ska prova . Kanske lika bäst att köpa ett paket av varje för att sedan se vilket som passar mitt barn bäst. - så får det nog bli !

Har iallafall inföskaffat lite paket med våtservetter och lotion och sånt , det ligger uppbunkrat i vårat skötbord som står här inne i vardagsrummet ( ni kommer se det på bilderna från vardagsrummet sen ).

Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colins mami

Jag som har en smal bebis gillar inte pampers för dom läcker. Libero är toppen har provat andra "billiga" märken med men Colin fick fullt med blöjexem. Det är libero som dom har på bb med. Tips är att handla våtservetterna på dollar. 10 kr för 72 pack. Om man köper dom är det nästan billigare att använda bara sånna istället för att köpa torr att blöta :D

2010-07-29 @ 12:19:47
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: e

Mina grannar sa till mig att Willys egna blöjor var bäst. Men det beror ju på barnet.. Alla blöjor kan ju verkligen inte passa alla barn. Så prova med Willys egna också.. Det ska jag ialf när vi får barn!

2010-07-29 @ 14:29:59
Postat av: ★ PUSSY SUGAR ★

Precis som ovanstående skriver så är det olika blöjor till olika barn. Savannah kan inte andvända pampers, hon bara kissar igenom dom (dom flesta barnen brukar göra det!) så libero är faktiskt helt underbara! (enligt mig!) :)

2010-07-29 @ 19:48:39
URL: http://jfallqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tyckte inte det spelade så stor roll när W var bebis vad vi använde för blöjor. Men när han blev äldre visade det sig att libero var BÄST. Nu är han dock blöjfri =)

2010-07-29 @ 20:08:19
URL: http://tewssans.blogg.se/
Postat av: Elin

Tycker absolut att du ska testa olika blöjor, alla barn är olika :). Mina använder Libero, har nog testat alla blöjor till Noah men bara Libero som hållt tätt så därför har jag inte ens testat annat på Milton :P. Men ska nog testa ett billigare märke på Milton och se om det passar, kan ju allid hålla tummarna för det :).

2010-07-29 @ 20:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0