"gravid , inte socialt handikappad"

för sisådär en halvtimme sedan ringde syster min och väckte , jag hann dock inte svara eftersom att jag sov , men tätt därefter vaknade jag , trött som en dåre..
Vi skulle ha åkt och badat , men nu skrev hon dock att det inte blir nåt då hon istället ska jobba - kul !

Så , idag blir jag vell ensam som vanligt . Börjar tröttna på livet som ensam och gravid som ingen vill vara med. Hallå , jag är liksom gravid , inte socialt handikappad .

Men men , livet tar snart en vändning då mitt fina barn kommer till världen , då slipper jag troligtvis den här rastlösheten. Gud vad jag lääängtar !
Så länge sitter jag vell här och väntar på bättre tider . Ingen bil har jag idag heller , men det ska jag nog ordna. Thias kommer hem om en stund och ska åka på begravning , så då kan ju jag likagärna ha bilen. Skönt , då kanske man kan åka och sola en stund endå.

visar sig..

Kommentarer
Postat av: Classy - ung, blivande mamma, lycklig ♥

Förstår exakt hur du känner dig, det är riktigt jobbigt med den här ensamheten och folk gör inte de minsta för att försöka förstå...



Ett tag går bra för mig med, men har också börjat svettas i floder - helt hemskt! Haha



Jag gör inte mkt om dagarna, går runt här hemma å tråkar typ. Alla vännerna jobbar och sambon med, längtar tills de tar semester :P Vad gör du sj om dagarna? Kram

2010-07-09 @ 11:24:57
URL: http://classys.blogg.se/
Postat av: Tanja

jag vill gärna träffa dig + ta lite fort på magen :) kram

2010-07-09 @ 19:31:42
URL: http://tanjawictoriaellwood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0