stan med min älskade.

Idag när jag och thias vaknade , dvs 09:58 (jag vaknar EXAKTvarje morgon?!) , gjorde vi inte mer än att klädde på oss och åkte ner på stan . Eller ja ,vi gick en promenad med svea först så hon fick springa av sig lite i rastgården som finns en bit härifrån. Men annars gjorde vi inte så mycket mer än att tog bilen ner på stan .
Vi parkerade vid konserthuset och gick därefter till Punkt26 där thias köpte kläder för sitt presentkort som han fick igår på sin födelsedag . Jättefina kläder köpte han , gud vad fin han är !

Efter vi vart på Punkt26 gick vi vidare på lite olika affärer och fick med oss lite småsaker , blandannat lite bebiskläder. När klockan blev lunchtid så satte vi oss inne på nian och käkade , thias käkade en kycklingkebab och jag åt kyckling med ris (barnportion). Jag fattar inte varför dom inte säljer barnportioner till folk över 12 ? Jag fick liksom fjäska sönder för att dom skulle låta mig köpa barnportion. Vi fick säga att jag faktiskt inte får i mig så mycket eftersom att jag är gravid osv (vilket såklart är sant...) - men ska man verkligen behöva tjata? Man tycker inte att det ska spela nån roll om en 19åring eller 12åring äter maten ? Dom får ju endå betalt ?
Jaja , nog om det ...

När vi hade ätit blev jag skittrött och orkade knappt gå , så vi fick bege oss tillbaka till bilen och åka mot willys där vi storhandlade . Vi fick jättemycket mat och annat för en väldigt billig peng - det gillar vi. Willys är verkligen vår bästa affär när det gäller storhandling.

Lägger vell in lite bilder sen på bebiskläderna och lägenheten sen (som jag lovat ett flertal gånger).



Nu har jag iallafall packat in allting så nu ska jag kolla på dom nya barnkläderna och sedan vila min onda kropp. Ikväll blir det film hos grannarna :)

Jag älskar dig thias , du är bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0