strömsbrobadet.

Strax innan klockan 15 idag ringde syster min och frågade om vi skulle åka och bada och eftersom att jag endå bara satt rakt upp och ned och hade velat åkt och badat hela dagen men inte kunnat pga Gavlegårdarna , så följde jag givetvis med ..
Vi badade i strömsbro och det var verkligen jättevarmt , man skulle aldig kunna gissa att klockan var 15. Men klockan gick och jag blev allt hungrigare , så efter två timmar på stranden med sol och bad begav vi oss hemåt ( till min syster ) , men innan dess åkte vi till affären där syster min köpte ingredienser till mat som hon senare lagade åt mig ( och även thias som också kom förbi ..) Tusen tack för idag

Vi stannade hos syster och Z rätt länge och kom inte hem förns allderles nyss, så nu ska vi vell bara glo på teve innan vi går och sover . Imorgon vankas det troligtvis bad med syster , sen blir det bara till att umgås med thias . Gäller ju att passa på när han väl är ledig . På lördag åker jag på bröllop en sväng medans thias spenderar hela lördagen på rockfestivalen här i gävle , sen ska jag försöka spendera kvällern på bästa sätt , hur vet jag inte än. Men ensamt blir det nog ..
Fast nej , jag har ju min fina svea . Med henne är man aldrig ensam :) min älskade lilla svea !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0