molnslöja.

Goddagens ! Här har man trott att man skulle kunna ligga och sola hela dagen idag , men icke. När jag vaknade och klev ut ur lilstugan med svea så ser jag en tunn molnslöja som sträcker sig längs hela himlen , vilket innbär att solen inte tar sig igenom direkt .. Så nu sitter jag inne istället , inte för att det är speciellt kallt ute , men det är heller inte solväder tråkigt nog . Imorgon därimot , då ska det faktsikt bli 27 grader , så jag hoppas kunna ligga ute hela dagen då.

Idag då , ja jag vet faktiskt inte vad jag ska fördriva tiden med , antagligen ingenting speciellt . Pappa är och tränar och eva och thias jobbar , så det är bara jag och svea här hemma . Men klockan är ju snart tolv , så då är det ju bara 4 timmar kvar tills thias slutar , det gäller att vara positiv.

En annan sak som händer idag är ju att vi faktiskt går ytteligare en vecka framåt i graviditeten , nämligen vecka 30. Ska lägga ut lite bilder och text om det sen , men jag har inte hunnit tatt nåt kort ännnu. Iallafall så tycker jag tiden går otroligt fort , nu är det ju liksom bara ca 10 veckor kvar..

Kommentarer
Postat av: agneta

Oj, bara 10v kvar :) Hoppas att allting fortsätter att gå bra.

2010-06-28 @ 12:35:33
URL: http://zedmoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0