mycket att stå i , imorgon.

Imorgon blir det en låång och händelserik dag . Vi ska nämligen gå upp tidigt för att göra oss klara och packa inför bilfärden ner till Swedenrock festival. Mamma och hennes karl åkte ner dit idag , så det blir bara jag och thias som åker imorgon..
Innan vi åker dit är det en hel del som ska göras , vi ska blandannat handla mera varor på en grossist , sen ska vi köpa en micro , hämta pengar och även åka förbi en grossist som säljer tallrikar och sånt som vi ska ha att servera maträtterna på under festivalen.

Ser verkligen fram imot att äntligen komma ner dit och kanske tjäna lite stålar på kuppen också. Det vore ju inte helt fel med tanke på att min älskade vän hanna fyller 19 dagen efter jag kommer hem . Sen är det ju alltid bra med lite pengar nu på sommarn så att man kan göra nånting. Inte för att jag måste göra nåt , men endå.. Thias jobbar ju vareviga dag så det är ju inte mer än rätt att jag nu får tjäna lite :) Han kommer ju givetvis också tjäna pengar men det känns ju bättre när båda två får jobba och tjäna lite och inte bara han ..

Älskar iallafall min underbara thias , vi har nyss kollat på en film och nu ska vi faktiskt krypa ner och sova , för imorgon har vi som sagt mycket att stå i . Jag vet inte hur det är med internet och så där vi ska sova resterande nätter i veckan , men finns det inget internet så får det duga med mobilinlägg (även om dom kan bli lite kortfattade och tråkiga) , men det är ju bättre än ingenting , right ?

Sov så gott allesammans så hörs vi vell imorgon , på ett eller annat sätt ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0