tidig morgon imorgon.

Har hunnit med en hel del efter att vi käkade mos och köttbullar här på glasverandan. Bland annat så åkte vi till firman allesammans och fixade lite inför swedenrock med grejer o så till vagnen . Sen har vi även hunnit till ett hus som mammas kille ska hyra ut , vi behövde visa det för några som var intresserade att hyra . Så jag och thias hakade på helt enkelt ..
Det jar vart superfint väder nu på kvällern också , så man har inte behövt nå långbrallor/-tröja ens på kvällern.

Nu sitter vi inne i vardagsrummet och kikar lite på internet en stund , vi tänkte nämligen gå och sova snart för imorgon måste thias upp tidigt , jag med för den delen. Han ska följa med mammas karl ner till göteborg och köpa en kylbil och jag ska hjälpa mamma att laga mat ,handla varor och förbereda inför festivalen .
Det är mycket som ska göras på kort tid nu ! På tisdag rullar vi neråt mot festivalen och slår upp vagnen o sånt , sen sover vi hos nå folk som mamma och hennes karl känner som bor en bit ifrån festivalen . Så vi ska alltså inte sova i husvagn som det först var planerat, för den sålde dom nämligen häromdagen.

Iallafall , nu ska vi nog sova . Det blir en tidig morgon imorgon och en massa att göra hela tiden (förmodligen). Kanske blir dåligt med uppdateringar , men då vet ni ju trots allt varför..

Puss och godnatt

Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colins mamma

Avundsjuk man blir på vädret. Ni missar inget hemma i gävle iallafall. knappt 10 grader ute och iskallt har regnat och åskat mest hela dagen :/

2010-06-06 @ 22:32:08
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0