en späckad eftermiddag.

Det blir en liten sen uppdatering såhär på kvällskvisten , men det går ju bra det också ..
Idag har jag och T hunnit med en hel del faktiskt , på kort tid dessutom .

Först hämtade jag och svea T på jobbet , därefter åkte vi hem igen så att T fick duscha och klä på sig vanliga kläder. När vi var färdiga så åkte vi iväg till valbo för att kika lite , men först åt vi på mc donalds eftersom att varken han eller jag ätit på hela dagen.. Så ett happymeal satt fint i kistan !
Vi gick in på alla möjliga affärer därefter , blandannat HM , carlings , apoteket , cubus osv . Vi kikade på jättemycket barnkläder och småbestämde lite vad vi skulle köpa efter ultraljudet . Det finns så mycket gulligt och häftigt !

Efter vi hade vart i valbo så åkte vi in till stan och Willys , där handlade vi lite toapapper eftersom att det var jätteslut med det här hemma . Sen åkte vi till bomhus en sväng så att jag kunde träffa en gammal vän som jag inte träffat på år och dar eftersom att hon i vanliga fall bor i Åre .
Verkligen jättetrevligt att få träffa henne igen !

Efter bomhus åkte vi hem igen och nu ligger mina fina hjärtan och sover , svea på matten och T inne i sovrummet. Själv sitter jag och funderar på om jag ska sätta mig och kolla på andra avenyn eller om jag ska spara med det tills imorgon när T är på jobbet . Hmm ...
Jag tror jag ska kika på det nu faktiskt !

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0