de va ett jävla gnatande!

Godkväll på er! Jag hoppas att ni som läser fattar och tänker efter när det gäller swedenrock. Jag åker inte dit för att dricka och bo i ett stinkande tältområde som dom allra flesta gör ( det skulle jag aldrig ens göra även om jag inte var gravid ). Sen för det andra så är det inte farligt på nåt sätt att åka på festival bara för att man är gravid som någon tidigare blev så upprörd över att jag skulle göra.

Jag/vi , åker dit för att jobba men även att lyssna på underbart braiga artister och även för att komma bort från gävle och den trista vardagen. Vi hade jätteroligt förra året (drack inte då heller) & hoppas kunna få det lika trevligt detta år , dock med lite finare väder än förra året eftersom att det mestadels spöregnade då..

Nog om det !
Sitter och inväntar att south park ska börja nu så att vi kan krypa ner nångång , det har blitt lite utav en "vana" att inte gå och lägga oss förns det börjar , haha , lite skumt sådär . Jag brukar dock somna under det första avsnittet medans thias brukar somna lagomt in på det andra avsnittet och därpå glömma teven på så att jag får stänga av den när jag går upp och kissar ( dvs typ 4 ggr per natt )

Nu ska jag kika fejjan lite snabbt och sen alla roliga bloggar som inte längre är roliga..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0