händelserik dag.

har verkligen gjort en massa saker idag , känns det som iallafall ..
Det började ju som sagt med att vi klädde på oss och gjorde oss klara för att sedan åka och kolla på när thias lillasyster var med i GD gif. Väl där så blev det skitkallt och thias pappa frös så mycket så att vi lära skjutsa hem honom . Så vi tog hans föräldrars bil och skjutsade hem honom medans "våran" bil fick stå kvar på gunde hägg stadion. Vi släppte av honom hemma och åkte sedan tillbaka till gävle och bytte till våran bil . Sen åkte vi hem och hämta våran fina svea som var hemma , innan vi sedan släppte ut henne en sväng i skogen så hon fick springa av sig .

När hon hade sprungit av sig så åkte vi ut till ikea och kollade lite , även inne på köpis där jag hittade lite smått och gott , bland annat lite smink och en ny bikini.

Efter köpis så åkte vi hem till thias föräldrar igen där vi åt pizza , kebabpizza . Sen följde thias lillasyster med oss hem och nu är vi alla hemma här . Jag och hans syster har klippt varandras hår , noppat ögonbryn och även vaxat - Så nu är vi som två nya människor .
Vi kollade nyss på Göta Kanal 3 också , fan var den var kass alltså ! Se den inte..



Imorgon har vi ingenting planerat utan det blir nog bara en mysdag innan thias arbetsvecka sätter igång igen. Själv har jag bara tvättstuga , hårisättning och tandläkaren bokat dom närmsta dagarna . Sen på lördag åker vi ju på swedenrock . Längtar dit så ja håller på att spricka !!!

..nu blev inlägget lite långt och jobbigt kände jag .
Det är nog dags att runda av här även om jag hade kunnat skriva hur långt som helst . Men jag får helt enkelt återkomma imorgon och hoppas på att jag har lika stor lust att skriva då som nu .

Nattinatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0