nu är vi hemma..

Vi har spenderat hela kvällern hos thias farbror här på brynäs , vi har kikat på hockey , kollat på när han städat och även hjälpt till att vika tvätt . Eller ja , thias hjälpte till att para strumpor och jag låg och latade mig i soffan och mös med magen.

Påvägen hem blev thias hungrig efter ett par öl , så efter att vi skjutsat hans farbror till krogen så åkte vi förbi maggies och handlade mat till honom , själv nöjde jag mig med chilichees , som jag bara åt 2 utav (..och thias resten).

Nu sitter vi tillsammans i soffan i vardagsrummet och ska strax krypa ner och sova för att välkomna den första "sommardagen" . Ja , det sägs ju att det ska bli 20-25 grader här i gävle imorgon . Sen kan man ju tro vad man vill om det , men hoppas kan man ju alltid..
Så imorgon blir det kanske till att sola ute på thias föräldars gård/balkong , för det är nämligen dit vi ska imorgon förmiddag. Vi blir förmodligen där hela dagen så det kan bli glest med uppdatering för min del så ni vet.

Nu ska jag ta min tjockismage och pallra mig in på toaletten och borsta nötterna , sen ska jag även packa ner lite hårsaker i en väska , för imorgon åker nämligen min hårförlängning i och jädrans vad jag har längtat . Nu kanske jag äntligen får känna mig lite kvinnlig igen , även om håret "bara" är den kortaste modellen.
Kommer vell en bild eller två imornkväll när vi kommer hem ..

Puss och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0