snart åker vi.

Goddagens ! sitter fortfarande i "pjamas" jag , inlindad i duntäcket här i soffan i vardagsrummet . Mysigt va ?
Sitter vid datorn och kikar runt lite och kollar även på barnkanalen.

Kom just och tänka på att "- fan snart åker vi ! ". Ja , till Swedenrock ni vet ..
Vi kommer att åka ner till kalmar till mammas karl samtidigt som henne för att spara bensinpengar och tågpengar,lika bra att göra så ju . Så vi åker vell den 5 juni eller nåt till kalmar med bil , sen så åker vi ner till festivalen den 7e kanske för att hinna ställa upp husvagn och matvagnen osv. Sen åker nog mamma och hennes karl tillbaka till kalmar och sover , men jag och thias sover nog kvar på festivalen i husvagnen fram tills det börjar. Man kan ju lika gärna hänga där som i kalmar..
Så det ska bli riktigt mysigt , ser verkligen fram imot årets festival . Hoppas bara att vädret blir bättre , för jag kommer då bara ha sommarkläder med mig =D

Den 30 maj ska jag bli fotograferad också , utav Matilda Hammar. Så tills dess måste jag ha hunnit färga mitt hår så att det ser lite bättre ut , sen ska jag även leta på min vita långa skjorta som hon tyckte att jag skulle fotograferas i. Ska bli riktigt spännande att se hur resultatet blir . Blir dom fina så ska jag sätta in dom i ett fotoalbum där jag kommer att samla bilder från graviditeten, ultraljudsbilder och bebisens första år.

jaja , nu ska jag ta och färga mitt hår och även duscha och noppa ögonbrynen, är så jäkla less på att känna mig som en slashas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0