sommarstuga i hedesunda.

När vi vaknat i "morse" så gjorde vi oss klara så fort vi kunde och gick sedan ut till bilen i hopp om att hitta på nånting att göra . När vi hade suttit där i ett bra tag så kom thias på att vi kunde åka till deras sommarstuga i hedesunda och fika och låta svea bada osv ..
Så vi sprang upp och hämtade svea , köpte matsäck på willys , tankade på statoil , hämtade stugnycklar i andersberg och åkte sedan ut till hedesunda . Väl framme så gick solen i moln , men lika glad var svea endå som fick bada i den härliga bäcken som låg på andra sidan vägen mot för stugan. Hon badade tills hon blev helt slut !
När svea hade fått badat ett tag så gick vi tillbaka till stugan och började fika lite , men då började det helt plötsligt regna , så vi blev tvugna att gå in och sitta där och fika . Men det var ju lika mysigt det . Vi spelade lite spel och så innan vi sedan beslöt oss för att åka hemåt igen .

På hemvägen stannade vi på köpis och köpte blommor som vi sedan åkte förbi hos thias mamma med . Sen hämtade vi även en bilbarnstol och en vagn som vi fått utav deras grannar (tack så jättejättemycket). Det var helt perfekt , speciellt bilbarnstolen som bebisen kan ha när den växt ur den vi har nu ! :)

Efter valbo åkte vi hem till min syster och grillade korv ute på gården med några från min släkt, bland annat mormor. Vi spelade även kubb och boul (stavning?) , som jag självklart vann ;)

Nu är vi precis hemkomna och ska strax sova eftersom att thias ska jobba imorgon. Vi glömde förresten kameran i bilen så bilder får helt enkelt komma imorgon ..



Älskar min underbara thias ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0