svar till "signe/anonym".

Signe om less.: Kanske har mer erfarenhet än dig

sv; herregud..

Det har du säkert , om dina barn ja.
Du kanske vet vad som passar dina barn , men inte mitt(?)


Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colins mamma

Man ska inte bry sig om vad andra tycker. Jag använder bara dollars tvättlappar till Colin hela tiden inget annat och han har inte dött av det. Lite tvättcreme på det så går allt galant. Hoppas ni har tid att ses någon dag. Kram!

2010-11-30 @ 23:03:12
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det är bra stå på dig. Som du skriver vet hon inget om ditt barn.Vi andvänder oxå våtisar dock dom på Ica för vi tycker dom är bättre. Dom följer liksom med upp ur förpackningen ;P



Men bry dig inte om vad hon säger och tycker.



Hoppas allt är bra med er :)

2010-12-01 @ 07:10:37
URL: http://garga.blogg.se/
Postat av: Tanja

Gud vilken jävel den där signe verkar vara...

det är nog någon du känner som är jävligt svartsjuk på er för att ni har sån otroligt fin dotter och allt verkar gå så bra för er!



LYCKA TILL MED ALLT I FRAMTIDEN

2010-12-01 @ 10:05:00
Postat av: Hanna

Tycker inte att du ska över reagera. Så klart att det är bättre med torra våtservetter och vatten, än de som är behandlade med konserveringsmedel m.m.

Jag använde också våtservetter i början, enkelt och praktiskt att ha med i skötväskan är de också.

Nu så använder jag torra+vatten, för att jag inte behöver byta lika ofta.

Alla gör som man vill, ingen kritik emot någon av er, men varför bråka om våtrervetter när det finns så mycket annat att lägga sin energi på.

2010-12-01 @ 10:11:39
Postat av: Sandra - mamma till tvillingar

Usch lyssna inte på henne . Man måste ju få använda vad man vill. bara du vet vad som är bäst för ditt barn . Inget fel alls på dollars våtservetter ! Herre gud vilken fjantig person som tror hon vet . Ja använder alla möjliga ja, både från dollar och från mataffären , ingen skillnad egentligen .

2010-12-01 @ 10:33:01
Postat av: HannaNordin

En sak är ju säker i varje fall, Liberos är inte bäst.

Jag har inget barn så jag torkar ingens rumpa med dom, men jag är ute och jobbar mycket med godis och då tvättar man av händerna med våtservetter då det inte finns vatten överallt att tvätta händerna i när man är på marknader och festivaler.

och Liberos får jag utslag på händerna utav och de kliar massor, medan Dollars och rustas funkar prima! och då är det bara mina händer och inte något litet barns rumpa, och mina händer borde väl tåla lite mera ?

2010-12-01 @ 11:19:35
URL: http://haaniis.blogg.se/
Postat av: Plutten

Shit alltså Frida, det finns verkligen idioter till allt:S Men skit i vad dom säger. Dom bara letar ju efter att bråka:S



Sry att jag inte orkade åka in idag. Men mår verkligen inte bra idag:( Imorn måste det vara bättre. Så jag hör av mej då istället vid typ tiotiden, eller tidigare, om di vill det. Säg bara vad som passar dej:) kramkramkramkram<3

2010-12-01 @ 11:54:32
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Men herregud hur vissa håller på! Jag förstår inte hur folk orkar. Jag tycker iallafall att du och Thias verkar ta hand om och sköta Lovis alldes galant så vad andra tycker i den där frågan är väl skit samma. Fortsätt sköta henne precis som ni vill, för som sagt, ni två är dem som vet bäst vad som är bäst för Lovis! Och så måste jag passa på att säga att hon är underbart söt :) Blir alltid glad när du lägger ut bilder på henne för hon är så otroligt söt så fortsätt med det!

2010-12-01 @ 15:06:18
Postat av: Anonym

signe verkar juu dum i huvudet!

2010-12-01 @ 16:29:10
Postat av: Jessica

Säger såhär jag frida , lyssna på dig själv och vad lovis verkar tycka om .. Du är en sån jävla bra mamma , det har jag sagt förr också , och jag är superstolt över dig ! :) det vet du ! <3

2010-12-02 @ 09:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0