Lager 157 äventyr.

imorse skjutsade jag och Lovis först thias och min lillebror till jobbet , sedan åkte vi hem igen i väntan på att klockan skulle bli tio då vi skulle hämta upp nathalie och hennes son Lukas för att sedan styra vår färd mot lager157.

När klockan blev nio blev jag väckt (somnade på soffan) utav nathalie som skrev sms . Klädder på både mig själv och Lovis innan vi sedan tog en promenad med Svea och sedan åkte till sandviken . Hämtade upp dom hemma hos dom och åkte sedan till Lager. Väl framme byttes det blöjor och ammades i bilen innan vi sedan satte dom i varsit bärsele och gick in. Hittade en massa fina "baskläder" .. billiga var dom också ! linnen,tröjor,leggings blandannat.

Alla kläder ligger just nu på en hög på vardagsrumsbordet så ni får vell se bilder när jag orkar sortera.. Nu är jag bara skittrött.
Hittade lite fina (men dyra) kläder till Lovis med . Villervalla ! världens bästa kvalité och så himla snygga ! Passar min kotteliten perfekt.

På hemvägen blev kottarna hungriga ..mitt på E4an , så vi fick stanna och mata dom helt enkelt . Så jäkla kul .. Där stog vi längs motorvägen , två mammor med två hungriga barn vid bröstet . Tur att ingen såg oss då !
Men jäklar vad kul vi hade ! helt underbar dag..

väl i sandviken igen så släppte jag av dom , hämtade min bror utanför mcdonalds och därefter ut till valbo och hämta thias som hade åkt med en jobbarkompis hem till sina föräldrar . När vi hade hämtat honom så lämnade vi av min bror hemma hos honom och åkte sedan hem och här sitter vi nu. Nybadade och allt !
Snart börjar Robinson så nu sitter vi bänkade i soffan hela min underbara familj !

Tack Nathalie och Lukas för en underbar dag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0