min dag.

Nu undrar ni säkert vart jag har hållit hus hela dagen , ja , det undrar nästan jag med .
Det började med att jag och Lovis tog en promenad , som jag skrev . Sedan kom min moster och hämtade oss för att sedan åka ner på stan eftersom att jag behövde kolla efter en jacka . Håller ju på att frysa häcken av mig i den jag har nu . Dessvärre hittade jag ingen jacka , ingenting annat heller för den delen . Eller jo , ett "bajste" . Ett te som rensar tarmarna på slaggprodukter , perfekt för den som är som jag , dvs som aldrig bajsar haha.. anyway..

Efter staden gjorde vi min moster sällskap hemma hos henne , vi satt och kollade på lite film och tog sedan en promenad . Därefter kom thias och hämtade oss när han hade slutat jobbet. Tillsammans åkte vi ut till valbo och där har vi vart fram tills nu . Thias köpte ett par jättejättefina vinterskor som jag tyckte han skulle ha . Jag menar , man kan ju inte gå i jobbarskor eller converse JÄMT (THIIIIIIIAS!!).

Nu är vi iallafall hemma , eller jag är . Resten av min fina familj åkte ner på stan för att hämta min lillebror sm ska sova hos oss inatt .
Imorgon blir det troligtvis Lager157 med Nathalie och hennes lille Lukas (♥). Ska kika efter nå fina Villervallakläder till Lovis . Älskar det märket , så himla bra kvalité ! Och min älskling ska ju ha det bästa :)
Nu börjar "bonde söker fru" snart så nu måste jag ladda upp med lite läsk och lite annat gott !

trevlig kväll på er allihopa !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0