Svar till "Johanna".

johanna om Mobilblogg- godmorgon! Vaknade för en stu...:
kan du inte lägga in en bild på din mage hur den sen ut nu? :)

Svar;
ja , nu var det ju ett tag sedan hon föddes, våran älskade Lovis.
Även om jag känner att ingen utav er faktiskt har nånting med min mage att göra , så lägger jag ut en bild. Dock bara från sidan . Känner att jag inte orkar med en massa skitsnack ang mina bristningar. Det blev ju ett jävla liv sist ..
Men från sidan kan du givetvis få se en bild ..



Kommentarer
Postat av: annika

du är så vacker!, så skit i vad andra har att säga om sånt det är bara för dom är så osäkra själva!Så himla fin familj du har :)

2010-10-22 @ 20:43:57
Postat av: Johanna S

Bristningar får nästan alla och det är inge konstigt med det. Förstår inte hur vissa folk ens orkar lägga ner energi och kommentera nått sånt. Du har fått en dotter och hon är värd alla bristningar i världen.



Lycka till med din fina familj!

2010-10-22 @ 20:51:35
URL: http://johannasedivy.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Jag fattar inte hur folk kan reagera på om du har fått bristningar i samband med din graviditet. Bristningar är väl ändå inget att klaga på? Det finns alltid risker med en graviditet, och till dessa räknar iallafall inte jag in bristningar. Det är enligt mig ett ganska litet och oväsentligt pris som man får betala för ett BARN. Det finns dem som får taxöron till bröst, bristningar på alla möjliga olika ställen på kroppen, överflödig hud osv. Så lite bristningar är väl ändå inget att klaga på, och SPECIELLT inte andra. Jag blir så arg när jag läser att det finns dem som faktiskt har kommentarer angående din mage. Har man sådana åsikter om andras kroppar efter att de faktiskt fött barn så borde man sluta läsa en blogg som faktiskt handlar hur det är att bli mamma, vägen dit samt efter. Dessa personer borde hålla sig till Bolibompas sidor eller något i den stilen, de verkar inte förstå vad som är viktigt i livet och vad man bör lägga ner energi på samt inte. Jag är själv gravid och oroar mig inte för lite bristningar på magen, däremot så håller jag alla mina tummar och tår på att jag faktiskt får en frisk bebis, det är det enda som betyder något.

2010-10-23 @ 17:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0